Site map
Deze functie toont de structuur van de pagina's en de producten op de website en zorgt ervoor dat u hier snel naartoe kunt.


Bevriende links
Deze functie is voor personen voor wie een betere positie van de website in zoekmachines zoals Google, belangrijk is.


Statistieken tonen:

  • het aantal views van de verschillende pagina's binnen een geselecteerd tijdsbestek
  • het aantal views van bepaalde producten binnen een geselecteerd tijdsbestek
  • de populairste gezochte frasen binnen een geselecteerd tijdsbestek
  • het aantal bestelde producten binnen een geselecteerd tijdsbestek
    en in de bestelstatussen
  • klanten die de meeste bestellingen doen binnen een bepaald tijdsbestek
    en in de bestelstatussen


 
Back-up
Het is zeer belangrijk om backups te hebben van uw documenten en mails, maar ook van de gegevens van uw website. Er komen storingen voor op de internetserver, het is de moeite waard om uzelf te beschermen tegen verlies van gegevens. Deze functie maakt het mogelijk om backups te maken van de map "db/" en deze op te slaan op de harde schijf. Een extra kopie wordt op de server opgeslagen in de map "files/backup/". De back-up kan hersteld worden door de desbetreffende kopie uit de map "files/backup/" te selecteren. We adviseren om voor het herstel van de back-up een kopie te maken van de huidige database.


Links naar websites
De functie maakt het mogelijk om op de websites links te tonen die de bekeken pagina toevoegt bij de in de instellingen gekozen sites zoals: www.digg.com In de instellingen kunt u kiezen naar welke sites er links moeten verschijnen onder de pagina-inhoud.


RSS
Elke website kan een lijst subpagina's hebben in de vorm van RSS. Deze optie is vooral handig in combinatie met actualiteiten. De bezoekers van de website kunnen deze toevoegen aan hun lijst van RSS-kanalen. De pagina waarvoor een RSS met subpagina's gegenereerd moet worden, moet de optie "RSS" aangevinkt hebben.


Commentaar
De bezoekers van de website krijgen de mogelijkheid om commentaar te geven op de subpagina's en producten. In de administratie kan het commentaarformulier voor een geselecteerde pagina en product uitgeschakeld worden. De beheerder kan commentaar verwijderen of bevestigen zodat deze op de pagina van de klant zichtbaar wordt.


Bevraging
Deze functie maakt het mogelijk om vragen en mogelijke antwoorden op de pagina te zetten. Gebruikers kunnen na het geven van antwoord de resultaten bekijken die de beheerder ook kan volgen via het adminpanel.


Gebruikers
De optie "gebruikers" heeft als doel om geselecteerde websites beschikbaar te maken voor bepaalde personen en groepen.


Beheerders
Beheer van de pagina door een aantal beheerders die de rechten krijgen tot verschillende delen. Alle toegevoegde pagina's hebben de signatuur van de auteur. De hoofdbeheerder gebruikt de login en het paswoord die gegeven wordt bij de configuratie en heeft de mogelijkheid om de administratie volledig te beheren.