Dit is een voorbeeldig website. Hier kunt u onze product bekijken en testen. Alle foto's en beschrijvingen behoren tot de producenten. Lees meer op www.blueprint-factory.nl

Nieuws
  • Suspendisse mauris enim

    Suspendisse mauris enim, semper feugiat, auctor placerat, sodales eu, felis.

  • Ut elementum

    Ut elementum, pede et sagittis placerat, velit sapien pulvinar pede, a mollis massa augue sed est.

Visits
Today: 111All time: 3196
blueprint-factory.nl

Certina

Certina is een Zwiters horlogemerk dat opgericht is in 1888. Het merk had eerst de naam Grana, maar veranderde in 1938 in Certina. Met de verandering van de naam veranderen ook de horloges. Ze worden moderner. Met name in de jaren ´50 is Certina één van de grootste moderne horlogemakers in de wereld. Eind jaren ´50 komt Certina dan ook met een uniek concept op de markt dat DS zal gaan heten. DS staat voor Double Security en zorgt ervoor dat de Certina horloges schokbestendig zijn, omdat er een speciaal uurwerk in een erg sterke kast komt te zitten. Met het verschijnen van de DS horloges, wordt de kwaliteit van Certina horloges stukken beter. De term DS is vaak terug te vinden in de namen van de Certina horloges.
 
Over Cetrina horloges
 
De laatste jaren is Certina terug te vinden in de wereld van de auto- en motorraces. Ze zijn sponsor van verschillende coureurs en ontwerpen horloges met een sportief design. Met name de DS Podium is een populair horloge dat zowel in een ronde als vierkante variant te verkrijgen is.

Bekende modellen/collecties:
Sport Classic, DS Podium Square, DS Podium, DS First, DS Royal, DS Traditon, Sport Elegant, Sport Xtreme, Certina Automatic.