Dit is een voorbeeldig website. Hier kunt u onze product bekijken en testen. Alle foto's en beschrijvingen behoren tot de producenten. Lees meer op www.blueprint-factory.nl

Nieuws
  • Suspendisse mauris enim

    Suspendisse mauris enim, semper feugiat, auctor placerat, sodales eu, felis.

  • Ut elementum

    Ut elementum, pede et sagittis placerat, velit sapien pulvinar pede, a mollis massa augue sed est.

Visits
Today: 106All time: 3191
blueprint-factory.nl

Citizen

Citizen is een Japans merk dat zich voornamelijk richt op de Amerikaans en Aziatische markt. Citizen is begonnen met zakhorloges, maar richt zich al snel op alleen polshorloges. De laatste 75 jaar is het bezig met polshorloges en sinds 1986 wil Citizen een toppositie bemachtigen onder de grootste horlogeproducenten ter wereld.

 

Over Citzen horloges

 

Net zoals Casio is Citizen een merk dat zich veel bezig houdt met technische innovatie. Citizen is het horloge merk dat zich de laatste jaren bezig houdt met het ontwikkelen van de zogenaamde Eco Drive. Citizen noemt dit Ecologisch verantwoord horloges maken en dit behelst dat de horloges op lichtenergie lopen. Welke lichtbron maakt voor de Eco Drive niet uit. Citizen maakt in de collectie van Eco Drive een grote variëteit aan horloges. Zo zijn er klassieke elegante designs, maar ook sportieve designs.