Dit is een voorbeeldig website. Hier kunt u onze product bekijken en testen. Alle foto's en beschrijvingen behoren tot de producenten. Lees meer op www.blueprint-factory.nl

Nieuws
 • Suspendisse mauris enim

  Suspendisse mauris enim, semper feugiat, auctor placerat, sodales eu, felis.

 • Ut elementum

  Ut elementum, pede et sagittis placerat, velit sapien pulvinar pede, a mollis massa augue sed est.

Visits
Today: 78All time: 3163
blueprint-factory.nl

Onze offerte

 

 

Sed imperdiet placerat quam. Pellentesque ut ipsum. Nulla elementum, nisl in pellentesque condimentum, ligula nisi nonummy augue, sit amet ornare tellus libero sed risus. Nam elementum, arcu sit amet fermentum ultrices, tortor est feugiat leo, sit amet aliquet velit massa at massa. Proin molestie eleifend diam. In tempor. Suspendisse mauris enim, semper feugiat, auctor placerat, sodales eu, felis. Sed rutrum, nunc vel aliquam placerat, eros orci pellentesque turpis, et rutrum erat orci sed pede. Nam quis felis. Ut elementum, pede et sagittis placerat, velit sapien pulvinar pede, a mollis massa augue sed est. Nunc mollis ante ut magna. Praesent turpis. In hac habitasse platea dictumst. Vestibulum luctus, lacus id iaculis ullamcorper, neque nibh dapibus odio, ut dignissim metus magna ac purus. Curabitur vulputate erat viverra leo.

 • Omega

   Omega is een Zwitsers horlogemerk dat opgericht is in 1848. De oprichter assembleerde horloges van onderdelen geleverd door werklui en verkocht ze in heel Europa. Toen de oprichter stierf, namen zijn 2 zoons het werk over. Zij besloten door allerlei problemen om alles zelf te doen onder 1 dak. Vanaf 1880 bleek dit een enorm succes en produceerde Omega veel horloges. In 1903 waren beide zoons gestorven en kwamen er 4 nieuwe eigenaren. De daarop volgende decennia waren succesvol voor Omega. Omega horloges bleken van hoge kwaliteit en mooie designs. In de periode rond 1930 produceert Omega horloges die vandaag de dag nog erg populair zijn als vintage horloges. In 1940 maakt Omega horloges voor militairen in de 2e wereld oorlog.

 • TIMEX

  Eén op de drie Amerikanen heeft een horloge van het merk Timex. Dit horlogemerk, opgericht rond 1850 in de Verenigse Staten, is in Europa nog niet zo bekend. Zeker in Nederland kennen nog niet zoveel mensen het merk Timex. Echter, daar gaat wat aan gebeuren.

  Europa nog niet zo bekend. Zeker in Nederland kennen nog niet zoveel mensen het merk Timex. Echter, daar gaat wat aan gebeuren.

 • Certina

  Certina is een Zwiters horlogemerk dat opgericht is in 1888. Het merk had eerst de naam Grana, maar veranderde in 1938 in Certina. Met de verandering van de naam veranderen ook de horloges. Ze worden moderner. Met name in de jaren ´50 is Certina één van de grootste moderne horlogemakers in de wereld. Eind jaren ´50 komt Certina dan ook met een uniek concept op de markt dat DS zal gaan heten. DS staat voor Double Security en zorgt ervoor dat de Certina horloges schokbestendig zijn, omdat er een speciaal uurwerk in een erg sterke kast komt te zitten. Met het verschijnen van de DS horloges, wordt de kwaliteit van Certina horloges stukken beter. De term DS is vaak terug te vinden in de namen van de Certina horloges.

 • Tissot

  Swatch is een Zwiters horlogemerk dat opgericht is in 1983. In de jaren 80 waren de horlogemerken uit Azie (met name Japan) erg populair. Dit ging ten koste van de Zwitserse horloges. Swatch wilde in 1983 goed kunnen concurreren met de goedkopere Japanse horlogemerken.

 • Citizen

  Citizen is een Japans merk dat zich voornamelijk richt op de Amerikaans en Aziatische markt. Citizen is begonnen met zakhorloges, maar richt zich al snel op alleen polshorloges. De laatste 75 jaar is het bezig met polshorloges en sinds 1986 wil Citizen een toppositie bemachtigen onder de grootste horlogeproducenten ter wereld.