Dit is een voorbeeldig website. Hier kunt u onze product bekijken en testen. Alle foto's en beschrijvingen behoren tot de producenten. Lees meer op www.blueprint-factory.nl

Nieuws
  • Suspendisse mauris enim

    Suspendisse mauris enim, semper feugiat, auctor placerat, sodales eu, felis.

  • Ut elementum

    Ut elementum, pede et sagittis placerat, velit sapien pulvinar pede, a mollis massa augue sed est.

Visits
Today: 90All time: 3175
blueprint-factory.nl

TIMEX

Eén op de drie Amerikanen heeft een horloge van het merk Timex. Dit horlogemerk, opgericht rond 1850 in de Verenigse Staten, is in Europa nog niet zo bekend. Zeker in Nederland kennen nog niet zoveel mensen het merk Timex. Echter, daar gaat wat aan gebeuren.

Europa nog niet zo bekend. Zeker in Nederland kennen nog niet zoveel mensen het merk Timex. Echter, daar gaat wat aan gebeuren.

 

 

Over TIMEX horloges


Timex is een merk met een lange historie. In de 19e eeuw maakt het merk de horloges toegankelijk voor de gewone Amerikaan. In de jaren die volgen, blijft Timex de marktleider in Amerika op het gebied van zakhorloges en later ook polshorloges. Tijdens de Eerste Wereldoorlog maakt Timex de horloges voor de Amerikaanse soldaten. En in de Tweede Wereldoorlog maken de horlogefabrieken van dit merk alles wat met tijd te maken heeft voor het Amerikaanse leger.

Na de oorlogen spitst Timex zich weer toe op de horloges voor consumenten en groeit het niet aleen in de Verenigde Staten, maar ook in andere landen zoals Japan. In deze jaren profileert Timex zich als een merk dat innovatieve technologie toepast in horloges. Tegenwoordig zijn ze dit nog steeds en is het merk uitgegroeid tot een multinational die ook Nederland wil gaan veroveren.