Dit is een voorbeeldig website. Hier kunt u onze product bekijken en testen. Alle foto's en beschrijvingen behoren tot de producenten. Lees meer op www.blueprint-factory.nl

Nieuws
  • Suspendisse mauris enim

    Suspendisse mauris enim, semper feugiat, auctor placerat, sodales eu, felis.

  • Ut elementum

    Ut elementum, pede et sagittis placerat, velit sapien pulvinar pede, a mollis massa augue sed est.

Visits
Today: 99All time: 3184
blueprint-factory.nl

Tissot

Swatch is een Zwiters horlogemerk dat opgericht is in 1983. In de jaren 80 waren de horlogemerken uit Azie (met name Japan) erg populair. Dit ging ten koste van de Zwitserse horloges. Swatch wilde in 1983 goed kunnen concurreren met de goedkopere Japanse horlogemerken.

 

Over Swatch horloges

 

Swatch horloges werden direct een hit en zijn het nog steeds. Op deze manier werden de Zwitserse horlogemerken weer populairder.

In de jaren 90 gaat het steeds beter met de Swatch horloges door de immense populariteit gaat Swatch zelfs samenwerken met bedrijven als Mercedes-Benz. Swatch maakt steeds meer collecties en groeit wereldwijd door.

Swatch horloges hebben een simpel design, maar toch weet Swatch telkens een geheel nieuw imago te geven aan de modellen. Vrijwel ieder jaar maakt Swatch 2 collecties en ontwerpt het merk ook speciale uitgaven voor feestdagen (zoals moederdag). Swatch horloges zijn goed te betalen en zijn van goede kwaliteit.

Bekende modellen/collecties:
Swatch Originals, .Beat, Irony, Luxury, Skin.